Ваш водич за Мобилне Апликације за Лутрију 2024

Љубитељи лотоа који се питају како да купе лутрију на мрежи требало би да искористе предности многих мобилних лутријских апликација у Гоогле Плаи Сторе-у и Апп Сторе-у. Ове софтверске апликације нису само за почетнике који желе да науче како да играју лутрију на мрежи. Такође се препоручују ветеранима који желе да буду у току са продајом лото карата, резултатима и најновијим трендовима. Ево 5 најбољих мобилних лутријских апликација које треба размотрити у 2022.

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Најбоље апликације за лутрију за мобилне уређаје 2024

ЛоттериХУБ

Доступна на иОС-у, ЛоттериХУБ је згодна апликација за проверу добитних срећки. Када корисник унесе број тикета, приказују се резултати лутрије и може рећи да ли је нешто освојио.

ЛоттериХУБ подржава мноштво лутрија и истиче најновије вести о џекпоту. Може се прегледати до 10 претходних резултата џекпота из архиве. Штавише, апликација приказује учинак изабраних бројева играча за последњих десет извлачења.

Тхе Лоттер

За куповину тикета за лутрију на мрежи за било коју игру широм света, Тхе Лоттер је једна од најбољих апликација. Постоји већ две деценије и етаблирао се као поуздан сајт за лутрију на мрежи. Играчи ће овде пронаћи десетине америчких, европских, аустралијских и азијских лото карата.

Апликација је доступна за Андроид и иОС системе. Међутим, корисници Андроид-а морају да преузму апликацију са званичне веб странице Тхе Лоттер-а јер се не налази у Гоогле Плаи продавници.

Срећни бројеви лутрије

Још једна апликација за лутрију за иОС кориснике коју је лако користити када тражите брзу комбинацију лото бројева. Луцки Луттери је генератор случајних бројева који подржава готово сваки лото.

Играч бира опсег бројева које жели, а апликација генерише одговарајућу комбинацију. Такође освежава тренутну комбинацију да би се креирала следећа комбинација улазница. Његов уредан интерфејс и модерна величина су велики плус.

ЦА Лоттери

Ово је свеобухватна апликација за лутрију на мрежи. Корисници купују карте за различите лутрије и прате извлачења на једном месту. Неке од представљених лутрија су мале, док друге представљају шансе за добитак милиона долара.

Корисник треба да се пријави у одређеном делу лутрије који прати. Неки резултати се појављују након сваких неколико минута, дајући увид играчу да покуша боље у следећој рунди. Поред тога, карте за продавце карата доступне су на ЦА Лоттери апликација.

Лоттопиа

Дизајниран за Мега Миллион и Повербалл играче из САД, Лоттопиа пружа резултате и аналитику лото у реалном времену. Неке функције ове апликације су побољшале ангажовање корисника на њиховим омиљеним националним лутријама.

На пример, дају боље смернице о томе како проверити лутријске карте на мрежи. Такође у Лоттопији су ажурирања уживо и одбројавања до извлачења. Постоји и одељак за скенирање лото тикета у базе података личности и израчунавање вредности тикета након објављивања резултата.

Врсте апликација за лутрију

Без обзира на шансе за добитак, коришћење најбоље апликације за лутрију чини цео процес коцкања лаким. Апликације за мобилне лутрије могу се поделити у три главне категорије:

Апликација за куповину карата

Свако ко се нада да ће добити на лутрији треба да купи карте за различите извлачења. Након што пронађете одговарајући сајт за лутрију на мрежи, следећа ствар је да користите апликацију за куповину карата. Ове бесплатне лото апликације осигуравају да корисник не пропусти најновије карте за најновије џекпотове. Процес набавке карата је једноставан. То елиминише гњаважу око чекања у реду у кладионици и штампања лото тикета.

Уобичајено питање међу људима који желе да преузму ову врсту апликације је: „Колико година треба да имате да бисте се коцкали?“ Треба напоменути да иако свако може преузети апликацију, само они који имају 18 година и више могу да учествују у лутрији.

Апликација за резултате лутрије/Провера улазница

Софтвер испоручује резултате различитих лутријских игара чим се изврши извлачење. Тхе резултати за најновији џекпот, победнички бројеви и нивои награда су приказани у апликацији. Провера тикета је специјализована мобилна апликација која омогућава лото играчу да зна да ли је добио или не.

Уместо да чекају да буду позвани преко телефона, победници могу да виде шта су карте допринеле њиховом успеху. Апликација скенира карте за све главне лутрије као што су Мега Миллионс и Повербалл.

Апликација за предвиђање лутрије/генератор бројева

Многи коцкари су упознати са генерисање случајних бројева. То је исти концепт који користи апликација за предвиђање лутрије. Помаже ако изаберу уравнотежену комбинацију за број карте. У зависности од прошлих статистика, може предвидети који бројеви ће вероватно победити.

Апликација је згодна за лото играче који су превише заузети или нису сигурни у одабир својих срећних бројева. Генератор бројева може одабрати број за недељну карту и сачувати избор за будућу употребу.

Лото апликације за иОС и Андроид

Није лако пратити сваку купљену карту. Ово не би требало да забрињава ако је играч инсталирао апликацију за лутрију на свом Андроид или иОС уређају. Свака верзија може да прикаже резултате глобалних лото игара.

Једина разлика је у томе што су Андроид лото апликације дизајниране за оперативне системе засноване на Линук-у, док су иОС апликације компатибилне само са Аппле мобилним уређајима. Неки апликације за лутрију на мрежи доступни су само у једној верзији, док већина долази у оба система.

Корисници Андроид-а би требало да оду у Гоогле Плаи продавницу да преузму своје жељене апликације за лутрију. С друге стране, корисници иОС-а могу добити апликације из Аппле Сторе-а. Оба преузимања су бесплатна. У неколико случајева, корисник може да користи само везе за преузимање са званичних веб локација провајдера лутрије.

Али они морају да овласте јединствену инсталацију софтвера на свом уређају. Ове апликације се могу користити било где и могу имати опцију пребацивања између језика.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović