Новости

July 26, 2022

Највеће лутрије у Азији за играње данас

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Лутрије су међу најраспрострањенијим играма широм света. Азија је глобално позната по лутрији и има нека од најегзотичнијих коцкарских одмаралишта на свету. Играчи могу да учествују у неким од најпопуларнијих лутрија у Азији, и ван мреже и на мрежи.

Највеће лутрије у Азији за играње данас

Лото 6 у Јапану

Лотто 6 у Јапану спада међу највеће лутрије у Азији, са неким веома издашним џекпотовима. Извлачење се врши понедељком и уторком у 6:45 увече по локалном времену. Лото 6 пружа пристојна прилика за велику победу са гарантованим минималним џекпотом од 200 милиона јапанских јена, око 1,8 милиона долара.

Нажалост, ограничење награде за Лото 6 је 600 милиона јапанских јена, или око 5,5 милиона долара. Учесници могу да користе само једну уплату да би добили награду на лутрији на Лото 6. Иако се награде на лутрији не опорезују у Јапану, играчи могу бити обвезници пореза у својој земљи.

Како играти Лото 6

Играчи морају изабрати шест различитих бројева из групе од 1-43. Додатна цифра ће се аутоматски извући. Играчи освајају џекпот упарујући свих својих шест бројева тикета са победничким бројевима откривеним на извлачењу. Учесници такође могу освојити награде тако што ће упарити шест, пет и пет плус бонус лопту, четири и три броја. Шансе 1 од 6.096.454 за освајање џекпота сматрају се разумним.

Лото 7 у Јапану

Играчи морају да изаберу седам бројева из пота од 1-37. Постоје различите технике за одабир бројева лутрије када играте на мрежи. У већини случајева, играчи могу ручно да бирају своје срећке. Играчи такође могу да искористе избор брзог одабира да генеришу случајни избор бројева.

Јединствене карактеристике Лото 7

Поред тога, две лопте се бирају како би се идентификовали победници секундарних награда. На лутрији Јапан Лотто 7, постоји укупно шест подела награда. Да би сакупили џекпот у Лото 7, учесници морају упарити свих својих седам бројева са оним извученим. Упаривање шест комбинација са или без Бонус лопте такође може освојити награде.

Такође, подударање пет или четири броја може освојити неке награде. Поред тога, играчи могу постићи три цифре плус бонус лопту да би добили награду. Лотто 7 има почетну цену од 600 милиона јена и горњу границу џекпота постављену на милијарду јена, отприлике 9 милиона долара. Шансе да добијете неку од награда на овој лутрији су 1 према 42.

Марк Сик у Хонг Конгу

Лутрија Марк Сик у Хонг Конгу је такође још једна од најпопуларнијих онлајн џекпот игара у Азији. Нема преношења или ограничења џекпота, а најнижи џекпот износи 8 милиона ХК$. Играње Марк Сик је прилично једноставно. Учесници треба да изаберу само шест бројева из лонца од 1-49. Бројеви тикета играча морају одговарати извученим победничким бројевима да би освојили награду.

Које су шансе за победу са Марком Шестом?

Играчи Марк Сик-а имају шансе 1 према 13.983.816 за победу. Ако играчи не освоје џекпот, и даље имају још шест прилика да освоје награде када играју Марк Сик. Када играчи упаре 5, 4 и 3 са или без екстра лопте, имају шансу да освоје одређене награде. Извлачење се одржава уторком, четвртком и недељом у 21:30 по локалном времену. Шансе за освајање било које од награда су 1 према 54. Хонг Конг, као и Јапан, не наплаћује порезе на добитке на лутрији.

Ултра Лотто 6/58 на Филипинима

Џекпот на овој лутрији почиње од 49.500.000 филипинских пезоса, што је отприлике 923.000 долара. Играчи имају прилику да освоје значајне награде. Највећи до сада Ултра Лотто 6/58 џекпот добитак био је 2018. То је било 1,18 милијарди филипинских пезоса, око 22 милиона долара. То је до сада највећи добитак на лутрији на Филипинима.

Како играти Ултра Лотто 6/58

Играчи могу да играју Ултра Лотто и да освоје велики избор бирањем шест бројева из пота од 1-58. Да би победили, играчи морају да упаре свих својих шест бројева тикета са онима наведеним на извлачењу. На срећу, играчи могу да победе тако што ће упарити 5, 4 или 3 цифре на врху џекпота. Извлачење се одржава сваког уторка, петка и недеље у 21:00 по локалном времену Маниле.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Повербалл победнички бројеви за извлачење 22. априла са џекпотом од 115 милиона долара у игри
2024-04-23

Повербалл победнички бројеви за извлачење 22. априла са џекпотом од 115 милиона долара у игри

Новости