Новости

February 15, 2024

Освојите велике и подржите приступачно становање уз Хабитат фор Хуманити Оканаганова лутрија 50/50

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Фотографија: допринос Линда Фар, лево, прима чек од 35.550 долара од генералног директора Хабитат фор Хуманити Оканаган Андреа Манифолд.

Освојите велике и подржите приступачно становање уз Хабитат фор Хуманити Оканаганова лутрија 50/50

У граду је нова лутрија и ваш локални Хабитат за човечанство жели да будете део тога.

Године 2023. Хабитат фор Хуманити Оканаган је покренуо највећу онлајн лутрију 50/50 у својој историји. Прошле године Иоу Вин! Ве Буилд! Лутрија 50/50 доделила је 65.427 долара у готовини двојици срећних добитника управо овде у Оканагану. Ова веома популарна лутрија се вратила са још бољим квотама и више шанси за велики добитак.

Више шанси за велику победу

Директорка развоја Хабитата за човечанство у Оканагану Данијела Смит је узбуђена што ће бити више локалних становника са шансом да освоје велику новчану награду, док ће истовремено направити значајну разлику за породице којима је потребан приступачан смештај у Оканагану.

Не само да је сама Смит узбуђена због свих победничких могућности, већ је за ЦЕО Андреу Манифолд то један од најбољих делова њеног посла; позива победнике као што је Линда Фар из Келовне само неколико дана пре Божића да јој каже да је управо освојила 35.550 долара. Фар је била највећи добитник на лутрији до сада, и купила је своје тикете 50/50 у тржном центру Орцхард Парк од штанда заједнице Хабитат фор Хуманити Оканаган почетком децембра.

Фар је била одушевљена победом, а са Хабитатом је поделила да са њеним добицима цела породица сада планира божићно путовање у Мексико 2024. Такође је рекла да ће део свог добитка поделити са њеном породицом и да је у могућности да се потроши на нови апартман за спаваћу собу. На питање зашто је купила карте, једноставно је рекла: „Стварно верујем у посао који Хабитат за човечанство ради“

Победа за приступачно становање

У време када су добротворне организације као што је Хабитат фор Хуманити део све већег броја група које се баве веома реалном и изазовном потребом за приступачним становањем – потребом која расте. Ова лутрија је огроман добитак за приступачно становање, посебно у време када је становање једна од најкритичнијих потреба за хиљаде Британаца. Тхе Иоу Вин! Ве Буилд! Лутрија 50/50 нуди купцима карата прилику да затраже половину растућег џекпота у јулу и поново у децембру, а сваки џекпот би могао да порасте на невероватних 300.000 долара, чиме би награда за свако извлачење била 150.000 долара у готовини за победника. А прво од два извлачења је већ почело и одржаће се 2. јула 2024.

Набавите своје карте

Постоји неколико начина да добијете своје карте за лутрију Хабитат Оканаган 50/50. Карте можете купити онлајн на ввв.раффлебок.ца/раффле/хфх-оканаган или на штанду Хабитат Оканаган на сајму Келовна Спринг Хоме Схов, који ће се одржати предстојећег викенда (17-18. фебруар) у Проспера Плаце. Карте 50/50 су пет за 25 долара, 20 за 50 долара или 100 за 100 долара.

Смит каже да ова лутрија не само да даје купцима карата моћ да промене животе више локалних породица; они такође имају заиста велике шансе за велику победу.

Овај чланак је написао или у име клијента спонзора и не одражава нужно ставове Цастанет-а.

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Деценија сањања: како освајање 10.000 фунти месечно током 30 година мења животе
2024-05-07

Деценија сањања: како освајање 10.000 фунти месечно током 30 година мења животе

Новости