Новости

February 14, 2024

Повећајте своје шансе да освојите Повербалл Јацкпот од 285 милиона долара

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Увод

Повербалл џекпот за предстојеће извлачење лутрије у среду, 14. фебруара је импресивних 285 милиона долара. Овај чланак пружа информације о томе како да играте и повећате своје шансе за победу.

Повећајте своје шансе да освојите Повербалл Јацкпот од 285 милиона долара

Шансе за победу

Нажалост, шансе да освојите Повербалл џекпот нису у вашу корист. Шансе за победу су отприлике 1 према 292 милиона. Међутим, постоје и друге занимљиве чињенице које треба размотрити.

Вероватнији сценарији

Уместо да се фокусирате само на џекпот, вреди напоменути да постоје ствари за које је већа вероватноћа да ћете постићи од освајања великих долара. Имајте ово на уму док играте и уживајте у узбуђењу игре.

Следећи цртеж

Следеће извлачење Повербалл-а одржаће се у среду, 14. фебруара, у 22:59 по источном времену. Обавезно купите карте пре истека рока за учешће.

Како играти

Да бисте играли Повербалл, потребно је да изаберете пет бројева од 1 до 69 за беле куглице и један број од 1 до 26 за црвену Повербалл. Можете одабрати своје бројеве ручно или пустити лутријски терминал да их насумично одабере за вас. Постоји девет начина за победу, а награде су одређени новчани износи, осим главне награде.

Повер Плаи

За додатних 1 УСД по игри, имате прилику да повећате свој добитак кроз Повер Плаи. Ова функција вам омогућава да умножите добитке без џекпота до 10 пута када је џекпот 150 милиона долара или мање.

Куповина улазница

У Пенсилванији можете повољно купити карте за Повербалл онлајн на ввв.паилоттери.цом/гамес/драв-гамес/. Слично томе, у Њу Џерсију можете купити карте онлајн на њлотто.цом.

Шансе за победу

Шансе за освајање велике награде Повербалл су 1 према 292.201.338. Шансе за најнижу награду, која износи 4 долара за један црвени Повербалл, су 1 према 38,32. Све у свему, шансе за освајање било које награде су 1 према 24,87, на основу игре од 2 долара.

Закључак

Иако су шансе за освајање Повербалл џекпота мале, узбуђење и ишчекивање играња и даље могу бити пријатни. Не заборавите да играте одговорно и да се забавите!

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Деценија сањања: како освајање 10.000 фунти месечно током 30 година мења животе
2024-05-07

Деценија сањања: како освајање 10.000 фунти месечно током 30 година мења животе

Новости