Новости

April 24, 2024

Узбуђење потере: Мега милионски џекпот се попео на 202 милиона долара

Milica Petrović
WriterMilica PetrovićWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Очекивање се повећава како Мега Миллионс џекпот достиже невероватних 202 милиона долара, изазивајући снове о богатству међу играчима који се надају широм нације. Након што је џекпот избегао освајање у петак, очи су сада упрте у извлачење у уторак. Ево свега што треба да знате о овом растућем лонцу злата и како можете да баците свој шешир у ринг.

Узбуђење потере: Мега милионски џекпот се попео на 202 милиона долара
  • Кеи Такеаваи Оне: Џекпот Мега Милиона попео се на 202 милиона долара за извлачење у уторак.
  • Кеи Такеаваи Тво: Извлачење је заказано за око 23 сата по источном времену, са опцијом да победник узме процењених 91,6 милиона долара након опорезивања.
  • Кеи Такеаваи Тхрее: Недавна победа у Њу Џерсију довела је до првог Мега Миллионс џекпота у години на 1,13 милијарди долара.

Жреб игре

Иако су победнички бројеви за уторак, 23. априла, дуго очекивани, биће доступни чим се жреб заврши, који се обично одржава око 23 сата по источном времену. Узбуђење је опипљиво, са потенцијалом за богатство које може променити живот само за повлачење. Пазите на овај простор за добитну комбинацију чим буде објављена.

Како играти Мега Миллионс

Улазак у свет Мега милиона је једноставна ствар. Карте су доступне у локалним продавницама, бензинским пумпама, продавницама прехрамбених производа, а за неке срећне државе опција је куповина на мрежи. Да бисте играли, изаберите шест бројева: пет белих лоптица (1-70) и једну златну Мега лопту (1-25). За оне који се осећају мање авантуристички, опција „Брзи избор“ омогућава рачунару да изабере бројеве у ваше име.

Додавање „Мегаплиера“ за додатни $1 може умножити добитке не-велике награде до пет пута. Извлачење Мега Милиона у уторак и петак, укључујући и извлачење Мегаплиера, обећава да ће ниво узбуђења одржати на високом нивоу.

Где купити карту за снове

Физичке карте се могу купити на различитим продајним местима, укључујући бензинске пумпе, продавнице и одабране аеродромске терминале. За дигитално искуство, Јацкпоцкет, званични курир за дигиталну лутрију мреже УСА ТОДАИ, нуди куповину на мрежи у неколико држава и територија. Ова услуга поједностављује искуство лутрије, од бирања бројева до прикупљања добитака, све из удобности вашег дома или у покрету.

Доња граница

Како Мега Миллионс џекпот расте на 202 милиона долара, привлачност да постанете следећи велики победник је неоспорна. Са извлачењем иза угла, учесници задржавају дах, надајући се да ће видети своје бројеве приказане. Без обзира да ли сте искусан играч или први пут окушате срећу, узбуђење Мега Миллионс-а је узбудљива авантура која се не сме пропустити. Запамтите, уз велике награде долазе и велике квоте, али сан о освајању џекпота је универзалан. Држите своје карте близу, и срећно свима!

(Први пријавио: УСА ТОДАИ Нетворк)

About the author
Milica Petrović
Milica Petrović
About

Милица Петровић је водећи стручњак Србије за локализацију садржаја онлајн казина. Страст према играма и језику је води кроз процес стварања превода који се дубоко допадају српској публици.

Send email
More posts by Milica Petrović
undefined is not available in your country. Please try:

Најновије вести

Повербалл Јацкпот се попео на 47 милиона долара: шта треба да знате
2024-05-14

Повербалл Јацкпот се попео на 47 милиона долара: шта треба да знате

Новости